Medewerker Housekeeping

Omschrijving hotels
Hotel the Exchange is een fashion hotel in Amsterdam centrum dat op speelse wijze fashion en hotel design samen brengt in unieke kamers ook variërend van één tot vijf sterren. In dit hotel ontmoeten fashion en design elkaar op een onverwachte en inspirerende manier. De kamers zijn door jonge modeontwerpers van het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) aangekleed als modellen. Gasten kunnen hier wegdromen en wakker worden in stijl.
Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend 1 tot 5 sterren hotel, dat haar gasten een bijzonder gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis. Het Lloyd Restaurant is een bestemming op zichzelf. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met ervaring, die ons Housekeeping team wil versterken. Hij/zij kan na een korte inwerkperiode zelfstandig aan de slag. Het gaat om een functie voor een wisselend aantal uren per week. De beoogde kandidaat is vriendelijk en behulpzaam, enthousiast en flexibel.

Functie eisen Medewerker Housekeeping vacature:
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

- Het schoonmaken van de kamers
- Het schoonmaken van publieke ruimtes
- Ondersteuning van de supervisor

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met CV naar: werken@hoteltheexchange.com